fortsättning följer

Ledsen mina vänner men jag har varit kass på att uppdatera här på sistone.
Jag har kollat på en hel del film, en hel del Prison Break säsong 4, Heroes säsong 3 men mest av allt har jag jobbat.
Jobbat och letat lägenhet, letar fortfarande för fullt, så jag ber om ursäkt men det kommer vara fanska tomt här framöver även i fortsättningen. Men så fort lägenhet är klar kommer jag vara superaktiv igen här på bloggen. Och visst, något inlägg här och där kanske smyger sig in.

Almost Famous




Otroligt bra låt och en underbar film. Bara för att det är så vackert. Den som ser samma symbolik som mig i denna, please hojta till :) Underbar låt och min favoritkaraktär i filmen.

Mys med Mami.

Jag och mamma har precis haft en rikig mysig och tjejig stund tillsammans då vi kollat på Sex and The City filmen tillsammans.
Jag gillar verkligen den filmen, man både gråter och skrattar. Men sen är jag ju tjej också. Min pojkvän var nog inte lika förtjust i den, fast han tyckte dock att den hade sina små stunder.

Ny Mission Impossible. Utan Tom Cruise?

Expressen skriver att man vill göra en ny Mission Impossible film, utan Tom Cruise dock.
Tom Cruise ser detta som en förolämpning då han känner att Mission Impossible serien som hans filmer och anser det otänkbart att någon annan tar rollen som Ethan Hunt.

Som sagt, planerna för Mission Impossible IV finns där och det är väl helt enkelt bara att vänta och se hur det ter sig i framtiden.

Recension: The Mummy: Tomb of The Dragon Emperor



Den tredje
filmen i Mumien serien. Denna gång utspelar den sig dock inte i Egypten utan i Kina.
En gammal, förstenad, ond kejsare har väckts av liv av onda militärer som vill styra världen och återskapa Kina´s storhetstid. Och då ska Rick O´Connell (Brendan Fraser) och hans fru Evelyn (Maria Bello), denna gång även tillsammans med sin son, rädda världen.
De slåss mot en stenmumie och en stenarmé tillsammans med snöjetis och odödliga kinesiska häxor.

På något sätt har Mumien filmerna alltid roat mig, det är hjärndöd action i ca 100 minuter där man får följa med i exotiska miljöer och småroliga kommentarer. Även fast det ibland kan kännas lite smålöligt känns manuset ändå hyfsat välskrivet för att vara denna typen av film.

Helt okej skådisinsatser, lite ovant och konstigt att se Maria Bello spela frun Evelyn istället för Rachel Weisz. Den onda kejsaren spelas otippat av Jet Li, sådana här sorters filmer är ju annars inte hans plattform direkt.

Betyg:
HL HL HL HL HL  (3/5)

bild

RSS 2.0